11. august 2008

Back in Business

Så kon dagen hvor jeg startede på arbejde efter ferien. Det var egentlig meget rart at være tilbage igen.

Lørdag var jeg som bekendt til bryllup i Viborg Domkirke, hvor Lene og Rasmus Trangbæk Kjærsgaard sagde ja til hinanden. Efterfølgende var der sandwiches og kage hos brudens forældre, inden festen startede op i Skringstrup forsamlingshus. Festen var en af de bedste fester jeg nogensinde har været med til. Efter forretten blev den kickstartet af en fantastisk, intens tale fra brudgommens side. Jeg er sikker på at alle gæster var meget imponerede. Middagen afsluttedes af et indslag opført af undertegnede og resten af Rasmus' venner fra universitetet.

Brudevalsen blev danset ved midnat og efterfølgende spillede bandet Popside Town op til dans. Bandet er helt sikkert anbefalelsesværdigt. Der blev danset mere eller mindre uafbrudt til ca. halv fire, hvorefter der blev opbrud.

Jeg og et par andre overnattede i og omkring forsamlingshuset og mødtes med de nygifte og lidt familie til brunch den efterfølgende morgen. Der vil komme billeder online i takt med, at jeg får dem tilsendt.