17. august 2008

Danmark 1 - Verden 0

I onsdags hængte jeg et Aab haltørklæde op over mit fjernsyn - og lige siden er sporten i TV gået min vej.

Først vandt Aab over Kaunas! Så vandt de fire andre danske deltagere i UEFA cuppen. Særligt FC Midtjyllands sejr i Manchester var bemærkelsesværdig. Samlet vandt de danske hold med en målscore på 12-2. Og det er disse kampe der skal vindes for at gøre den danske liga mere attraktiv og bedre.

Siden har Danmark taget flere medaljer til OL. Jeg var heldig at komme til at se medal race i 49'er klassen, der udviklede sig fra at være et drama til at være et endnu vildere drama inden det til sidst kulminerede i et sandt drama, som jeg aldrig har set lignende (i sejlsport). Og så var der jo også gulv til gulv-fireren og sølv eller guld sikret til 4 kilometer forfølgelsescyklisterne.