23. august 2008

Efterårsplaner

Jeg er startet på arbejde igen efter ferien. Det gjorde jeg for efterhånden 2 uger siden, og er kommet godt i gang. Det handler om EU-projektet ARCHIMEDES nu. Det starter om en måneds tid, og der er meget forberedelse.

I midten af oktober afholder vi efter planen et stort kick-off møde her i Aalborg, med møder, middage og hvad der ellers hører til. I næste uge handler det om at få produceret en masse merchandise til vores gæster.

Der skal også laves systemer for økonomistyring, journalisering og projektkoordinering.

I uge 44 satser jeg på et par dage i Liverpool til det sidste MIDAS-konsortiemøde, og den 14. oktober kalder Bruxelles muligvis igen til et seminar.

I begyndelsen af november er der CIVITAS forum i Bologna. Det er endnu ikke afgjort hvor vidt jeg deltager i dette.

Efteråret 2008 bliver uden tvivl det mest travle halvår i min karriere og jeg glæder mig.