26. august 2008

Kilometer i benene

Jeg tog mit andet løb i løbeklubben AMOK i dag. Målet var egentlig bare at få nogle kilometer i benene. Og gerne nogle hurtige nogle. Så måtte jeg løbe så langt jeg kunne. Jeg fulgte med nogle af de hurtige i klubben på en 13 kilometerrute, men omkring 4,5 kilometer fra mål måtte jeg se mig overhalet af en gruppe bagfra, og efter 11 kilometer havde jeg ikke mere at løbe med. Da havde jeg løbet i en time. Gennemsnitsfarten var altså 11 km/t (svarende til 10 kilometer i en tid på 54,5 minut), og der blev løbet nogle rigtigt hurtige kilometer særligt mellem 3 og 6 kilometer - føler jeg. Næste gang den står på løbetræning bliver det med kort og mellemtider pr. kilometer, så jeg kan holde øje med om jeg ka løbe hver kilometer på mindre end 5 minutter.

2 kommentarer:

Blogger Trine sagde...

Hvad kan jeg sige... Du må komme i Amok lidt oftere, så du kan følge med:O)

27. august 2008 21:45  
Anonymous Alex sagde...

Fuldstændig fejldisponeret løb :p

28. august 2008 18:29  

Send en kommentar

<< Startside